lørdag, september 13, 2008

Lørdag 13 september

Hallo igjen!

Over en uke siden sist jeg skrev i bloggen nå!!

Tiden går, og det er snart hjemreise-tid. Den 19. skal vi med flyet fra nermeste havn til Kuala Lumpur, der skal vi være i en 6-7 timer, før neste fly går til Amsterdam. Noen timer etter ankomst i Amsterdam, sitter jeg forhåpentligvis på flyet mot Oslo!

Tiden har gått veldig fort, og det har vært nok å gjøre, både i arbeidstiden, og utenfor.

I dag hadde vi grillmat på dekk, og det var herlig! Omrking 30 grader i skyggen, pølser, lamme koteletter og biff! Bakte poteter med hvitløks smør, salatbuffét, hvitløksbrød, og mere til!

Noe kjedlig var det selvfølgelig at vi hadde brus til maten, brus, eller vann, men det var mildt sagt den beste middagen hittil!

Siden det er den siste uka, har arbeidsdagene begynt å bli litt slappe, men man kan vel ikke klage på det heller. Får litt mer tid til å slappe av på dekk, men blir jo ikke så brun fordet, da, når man må ha på seg den hel-dekkende kjeledressen :P
(Kan jo legge meg på sol-seng på heli-dekket, men, men)


Snart ferdig med boka mi, har ikke blitt så mye lesing i det siste, men etter den spennende leseøkta i går, skal du nok se det blir en del lesing i dag! :)


Og nå som du har tatt deg tid til å lese dette, kan du jo også trykke på "0 kommentarer" linken under her, og skrive en liten kommentar til meg. så får du velge om du vil legge den inn som anonym, eller velge "Navn/Nettadresse", så kan du skrive inn navnet ditt ;)

Hade så lenge (=

2 kommentarer:

Anonym sa...

Halla.
Høres ut som kjekke arbeidsdager du har da:-)

Håper du har tid til å treffe to gamle venner når du kommer hjem igjen:-)

Anonym sa...

Faen, ass .. Dere har mye diggere grilling enn vi har -.-
VI har bare kjøtt og reker og fisk på grillen. Og griller ihvertfall en eller to dager i uka. Og fisken er egentlig ingen helt sikker på om er spiselig eller ikke =P
Men! Vi har ihvertfall øl til grillmaten. Eventuelt rødvin som du er så glad i =P